Via Vallen Sayang

By On Thursday, September 3rd, 2015 Categories : Musics
Advertisement
For Download mp3 Via Vallen Sayang you can followed this link, New lirik lagu / song lyrics to your gadget

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sik tak wanti-wanti
malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresno demi wedokan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuwat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

aku marang sliramu kok ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

percoyo omong pujamu
cintaku tetap abadi

Download Via Vallen Sayang lirik lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik Via Vallen Sayang dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
Advertisement (Dibawah ini adalah Iklan)
loading...

Brida.amz

Married to the Bad Boy Young Adult Bad Boy Romance.ePub

The Appeal.amz

Fear and Loathing in America The Brutal Odyssey of an Outlaw Journalist.lit

The Old Patagonian Express By Train Through the Americas.docx

The Bride Lairds Fianc es.amz

Discourse on Method and Meditations on First Philosophy.rtf

It Had to Be You Chicago Stars.books

Island.audio

The Paul Street Boys.docx

Fe Fi FOE Comes.amz

The Revolution Betrayed.audio

Creatura Creatura.amz

Damaged Goods Things You Must Know About Healing From Abuse.rtf

Reimagined How amazing people design lives they love.docx

The Millennium Trilogy Millennium Trilogy.kindle

His Black Wings.lit

Selling Scarlett Love Inc.books

Silence of the Wolves Call of the Wilderness.rtf

Origins.docx

BTPN Movies · Top eBooks · IBDB

My Name Is Khan

Kill List

Another Cinderella Story

Robin Hood Prince of Thieves

Mood Indigo

Bringing Down The House

The Wild

Flyboys

Good Morning Vietnam

She s All That