Payung Batu – Ana Fitria – Prima Music

By On Saturday, September 13th, 2014 Categories : Musics
Advertisement
For Download mp3 Payung Batu – Ana Fitria – Prima Music you can followed this link, New lirik lagu / song lyrics to your gadget

Soko Kangenku
Aku teko Neng Kutomu
Nggowo kebak rindu
Tansah eling esemmu

Ademe angin
Indah sore kuto batu
Soyo nambah kangen
Pingin enggal ketemu
*courtesy of lirik.musikmokonk.info
Ning Payung batu
Ketemuan karo sliramu
Ati adem nyawang esemu
Sorot mripatmu katon tresnomu

Ning payung batu
Dadi saksi janji tresnamu
Rangkulanmu obat kangenku
Lan bisikmu darling i love u

Mugi janjimu mas
Biso enggal ndang kebukti
Yen wong tuomu
Ndang jaluk aku

Seng tak jaluk mas
Tansah jogok ke atimu
Amung gawe aku
Tresnamu iku

Ademe angin
Indah sore kuto batu
Soyo nambah kangen
Pingin enggal ketemu

Soko Kangenku
Aku teko Neng Kutomu
Nggowo kebak rindu
Tansah eling esemmu

Ademe angin
Indah sore kuto batu
Soyo nambah kangen
Pingin enggal ketemu

Ning Payung batu
Ketemuan karo sliramu
Ati adem nyawang esemu
Sorot mripatmu katon tresnomu

Ning payung batu
Dadi saksi janji tresnamu
Rangkulanmu obat kangenku
Lan bisikmu darling i love u

Mugi janjimu mas
Biso enggal ndang kebukti
Yen wong tuomu
Ndang jaluk aku

Seng tak jaluk mas
Tansah jogok ke atimu
Amung gawe aku
Tresnamu iku

Ademe angin
Indah sore kuto batu
Soyo nambah kangen
Pingin enggal ketemu

Download Payung Batu – Ana Fitria – Prima Music lirik lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik Payung Batu – Ana Fitria – Prima Music dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
Advertisement (Dibawah ini adalah Iklan)
loading...

Terjebak Nostalgia

Beautiful Creatures

The Royal Tenenbaums

Bandits

The Spanish Apartment

All About Steve

Swung

Up for Love

Pom Poko

S