Nella Kharisma – Tek Mu Tek Ku

By On Tuesday, November 4th, 2014 Categories : Musics
Advertisement
For Download mp3 Nella Kharisma – Tek Mu Tek Ku you can followed this link, New lirik lagu / song lyrics to your gadget

bungah susah dilakoni wong loro
pancen kowe konco ragaku
opo-opo tak ceritakne awakmu
senajan kuwi dadi wantiku

mrono-mrene wong loro gandengane
koyok amplop karo perangkone
ora ilang senajan sak wulan ra mangan
sing penting eling marang pangeran

tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae
tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
tak trisnani nganti tekan pati

mrono-mrene wong loro gandengane
koyok amplop karo perangkone
ora ilang senajan sak wulan ra mangan
sing penting eling marang pangeran

tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae
tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
tak tresnani nganti tekan pati

tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
tak tresnani nganti tekan pati

Download Nella Kharisma – Tek Mu Tek Ku lirik lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik Nella Kharisma – Tek Mu Tek Ku dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
Advertisement (Dibawah ini adalah Iklan)
loading...

Wrecker

Beyond the Mask

Beautiful Creatures

A Somewhat Gentle Man

Alien Raiders

Bandits

Swung

Up for Love

Pom Poko

S