Nella Kharisma – Nasib (Sepurane)

By On Friday, November 7th, 2014 Categories : Musics
Advertisement
For Download mp3 Nella Kharisma – Nasib (Sepurane) you can followed this link, New lirik lagu / song lyrics to your gadget

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

Download Nella Kharisma – Nasib (Sepurane) lirik lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik Nella Kharisma – Nasib (Sepurane) dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
Advertisement (Dibawah ini adalah Iklan)
loading...

Wrecker

North to Alaska

Beyond the Mask

Alien Raiders

Bandits

The Spanish Apartment

All About Steve

Up for Love

Conspiracy Theory

S