Nella Kharisma – Nasib 1

By On Thursday, October 30th, 2014 Categories : Musics

Nella Kharisma – Nasib 1

petang taun aku ngamen turut ratan
tak rewangi nganti koyo wong edan
panyuwunku marang gusti kang kuwoso
mugi uripku tambah mulyo

tak lakoni nganti roso ikhlas batin
nadyan manganku mung sego kucing
nyambut gawe rekoso nganti ora eling
tak belani nganti ra nduwe isin

wayah bengi kulo kang tansah memuji
nyuwun berkah saking ilahirobbi
mugo kabeh tansah pinaringan rizki
biso kabul lan ugo mbarokahi

konco-konco kabeh ayo podo dungo
ojo gelo yen durung dikabulno
yen durung wancine pancen urip soro
semangat lak tetep makaryo

semangat lan makaryo
semangat lan makaryo

petang taun aku ngamen turut ratan
tak rewangi nganti koyo wong edan
panyuwunku marang gusti kang kuwoso
mugi uripku tambah mulyo

tak lakoni nganti roso ikhlas batin
nadyan manganku mung sego kucing
nyambut gawe rekoso nganti ora eling
tak belani nganti ra nduwe isin

wayah bengi kulo kang tansah memuji
nyuwun berkah saking ilahirobbi
mugo kabeh tansah pinaringan rizki
biso kabul lan ugo mbarokahi

konco-konco kabeh ayo podo dungo
ojo gelo yen durung dikabulno
yen durung wancine pancen urip soro
semangat lak tetep makaryo

semangat lan makaryo, semangat lan makaryo
semangat lan makaryo, semangat lan makaryo

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik Nella Kharisma – Nasib 1 dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
  • 4 Cara Keramas yang Salah Kaprah
  • 8 Manfaat Bunga Anggrek Bagi Kehidupan Manusia..
  • Dewa Monyet, Kota Yang Berabad Abad Hilang Ini Telah Ditemukan
  • Apa sih fungsinya puting pada payudara pria?
  • Khasiat / Manfaat Daun Sirih Hijau Dan Merah Bagi Tubuh
  • Wajib Tonton! Begini Kejanggalan Film Power Rangers 2017