NDX A.K.A Sayang

By On Thursday, August 13th, 2015 Categories : Musics
Advertisement
For Download mp3 NDX A.K.A Sayang you can followed this link, New lirik lagu / song lyrics to your gadget

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
do pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sing tak wanti-wanti

malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresnoku demi lanangan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno ningmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

aku marang sliramu do ragu ning atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya sampai akhir hayat ini

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno ningmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

percoyo opo pepujamu
cintaku tetap abadi

Download NDX A.K.A Sayang lirik lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik NDX A.K.A Sayang dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
Advertisement (Dibawah ini adalah Iklan)
loading...

Brida.audio

Married to the Bad Boy Young Adult Bad Boy Romance.lit

Darshan.pdf

Ballet Shoes Shoes.audio

Fear and Loathing in America The Brutal Odyssey of an Outlaw Journalist.docx

The Fan Man.rtf

The Truth About Forever.lit

Murder in the Cathedral.audio

Abhorsen Abhorsen.audio

When Christ and His Saints Slept Henry II amp Eleanor of Aquitaine.rtf

Island.ePub

The Paul Street Boys.amz

Haunted.ePub

The No Ladies Detective Agency No Ladies Detective Agency.ePub

Creatura Creatura.audio

The Millennium Trilogy Millennium Trilogy.kindle

Meditation on Space Time.books

Nocturne Opus Sea Foam.lit

The Wide Game Harmony Indiana.books

Silence of the Wolves Call of the Wilderness.kindle

Top eBooks · IBDB