Fibri Viola Bojo Ketikung

By On Wednesday, September 2nd, 2015 Categories : Musics

Lirik lagu Fibri Viola Bojo Ketikung ini kami sajikan dari hasil mencari lirik lagu terbaik untuk Fibri Viola Bojo Ketikung dari internet.
Dengan dipublikasikannya lirik lagu ini diharapkan dapat menjaga informasi tentang dunia music dan lyrics, sehingga tetap bisa dikembangkan oleh penikmat music atau musisi-musisi digenerasi mendatang.
Seperti diketahui bahwa lirik lagu Fibri Viola Bojo Ketikung yang satu ini adalah lirik yang paling dicari.

Fibri Viola Bojo Ketikung

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

heee koe koncoku sing jarene cs-ku
nanging nyatane neng mburi kok koe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
ora mikir koncone tumindak sak penake

paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah manaku tau
seakan kau arjuna padahal engkau keju
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

a..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salah ku teros koe ndikong
aku opo putut ajarno, kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan, neng mburi ko bajingan

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
mugo iso seneng, awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik Fibri Viola Bojo Ketikung dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
Rock F*ck Club, Veerappan: Chasing the Brigand, The Player (The Player, #1), To Warm a Wintered Heart, Just Fly Away, Revelry, สาวน้อยเกวลิน ตอน จากตายจากเป็น (เล่ม 2), Me and My Big Mouth!: Your Answer Is Right Under Your Nose, Slaughter (Frank Quinn, #10), Shameless Kiss: A Billionaire Possession Novel, Friends to Lovers: a More Than Friends short, Battlefield Of The Mind: Winning The Battle In Your Mind, Tortured, Sweetbitter, The Woman in Cabin 10, Beauty: A Retelling of the Story of Beauty and the Beast, Men without Women, Rich as Hell (Grey Areas Book 3), Princess in Love (The Princess Diaries, #3), Take a Chance (Second Chances, #1)