Fibri Viola Bojo Ketikung

By On Wednesday, September 2nd, 2015 Categories : Musics
Advertisement
For Download mp3 Fibri Viola Bojo Ketikung you can followed this link, New lirik lagu / song lyrics to your gadget

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

heee koe koncoku sing jarene cs-ku
nanging nyatane neng mburi kok koe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
ora mikir koncone tumindak sak penake

paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah manaku tau
seakan kau arjuna padahal engkau keju
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

a..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salah ku teros koe ndikong
aku opo putut ajarno, kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan, neng mburi ko bajingan

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
mugo iso seneng, awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

Download Fibri Viola Bojo Ketikung lirik lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik Fibri Viola Bojo Ketikung dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
Advertisement (Dibawah ini adalah Iklan)
loading...

Married to the Bad Boy Young Adult Bad Boy Romance.ePub

The Appeal.audio

Rocket Boys Coalwood.books

The Circle.amz

Feed Newsflesh Trilogy.ePub

The Truth About Forever.pdf

Discourse on Method and Meditations on First Philosophy.lit

Next.kindle

Island.rtf

The Paul Street Boys.audio

The No Ladies Detective Agency No Ladies Detective Agency.lit

The Revolution Betrayed.amz

A Death in the Family.amz

The Millennium Trilogy Millennium Trilogy.audio

His Black Wings.lit

Nocturne Opus Sea Foam.kindle

How to Find A Job When There Are No Jobs A Necessary Job Search and Career Planning Guide for Today s Job Market Find A Job Series.ePub

Silence of the Wolves Call of the Wilderness.kindle

Origins.ePub

Unexpected Metamorphosis Alissia Roswell Book One.pdf

BTPN Movies · Top eBooks · IBDB

Blood and Bone

My Name Is Khan

Gallipoli

Bringing Down The House

Get Out Your Handkerchiefs

Fortress

Love You Like Christmas

Mike s New Car

La Bamba

Flyboys