Eny Sagita – Prei Oplosan

By On Saturday, November 1st, 2014 Categories : Musics
Advertisement
For Download mp3 Eny Sagita – Prei Oplosan you can followed this link, New lirik lagu / song lyrics to your gadget

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e
timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben’no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e
timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e
timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben’no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e
timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e
timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben’no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

Download Eny Sagita – Prei Oplosan lirik lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik Eny Sagita – Prei Oplosan dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
Advertisement (Dibawah ini adalah Iklan)
loading...