Eny Sagita Ngamen 17

By On Friday, November 7th, 2014 Categories : Musics
Advertisement
For Download mp3 Eny Sagita Ngamen 17 you can followed this link, New lirik lagu / song lyrics to your gadget

aku nduwe pakde jenenge abdul khamid
sedino-dinone dodolan mie pangsit
dino jum’at wage dekne ning omah dhewe
karo nyekel pusoko dekne terus moco montro
pakde ora lali menyan putih diobong
ndelalah sing teko demit si sundel bolong

pakdeku mlayu sipat kuping
kejungkel tibo gulung koming
sikile ngidek anu kucing
pakdeku dikiro nguber maling

pakde mlayu adoh sampe ra keroso
terus leren ning ngisor wit kelopo
moto merem lambe komat-kamit ndungo
mugo-mugo ra enek opo-opo

goroan asat langsung menek wit kelopo
ora ngerti enek wong adus ning kono
dikiro sing adus si mbok rondo
kok ndelalah calone si morotuwo
pakdeku mlayu disawat tugelan boto

aku nduwe pakde jenenge abdul khamid
sedino-dinone dodolan mie pangsit
dino jum’at wage dekne ning omah dhewe
karo nyekel pusoko dekne terus moco montro
pakde ora lali menyan putih diobong
ndelalah sing teko demit si sundel bolong

pakdeku mlayu sipat kuping
kejungkel tibo gulung koming
sikile ngidek anu kucing
pakdeku dikiro nguber maling

pakde mlayu adoh sampe ra keroso
terus leren ning ngisor wit kelopo
moto merem lambe komat-kamit ndungo
mugo-mugo ra enek opo-opo

goroan asat langsung menek wit kelopo
ora ngerti enek wong adus ning kono
dikiro sing adus si mbok rondo
kok ndelalah calone si morotuwo
pakdeku mlayu disawat tugelan boto
pakdeku mlayu disawat tugelan boto

Download Eny Sagita Ngamen 17 lirik lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik Eny Sagita Ngamen 17 dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
Advertisement (Dibawah ini adalah Iklan)
loading...

Wrecker

Beautiful Creatures

Alien Raiders

The Bachelor

The Spanish Apartment

All About Steve

Up for Love

This Is Progress

Mardi Gras Spring Break

S


Grabs Books