Bungsu Bandung – Talak Tilu

By On Monday, September 8th, 2014 Categories : Musics
Advertisement
For Download mp3 Bungsu Bandung – Talak Tilu you can followed this link, New lirik lagu / song lyrics to your gadget

Mana nyeri nyeri nyeri teuing
Ceurik ati di tambelakan
Henteu benang ku disabaran
Aduh alah ieung
Tega teh teuing

Indit sore tulunyungna subuh
Abdi tunduh mukakeun tulak
Batin nyeuri ceurik sorangan
Aduh alah ieung
Tega teh teuing

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Mempeng ngora keneh
Mempeng urang can batian
Pek geura serahkeun
Talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curaling
Boga rasa asa ieu aing
Henteu robah teu eling-eling
Aduh alah ieung
tega teh teuing

Download Bungsu Bandung – Talak Tilu lirik lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format SMS/Text) dengan cara melakukan select / block song lyrics / lirik Bungsu Bandung – Talak Tilu dan menyimpannya dalam note / memo dan lain-lain
Advertisement (Dibawah ini adalah Iklan)
loading...

Wrecker

The Burbs

North to Alaska

Beyond the Mask

Beautiful Creatures

A Somewhat Gentle Man

The Bachelor

All About Steve

Swung

This Is Progress


Grabs Books